FAQ

English? www.brendaolie.com

Waarom zou ik kiezen voor Brenda Olie fotografie?
Goede vraag: omdat je bij mij een goede service, prachtige foto’s en een hele gezellige shoot krijgt met super kwaliteits producten. Lief voor later!

Wat moet ik aan?
Bij iedere sessie hoort een aparte informatie PDF. Hierop staat de tips voor kleding en alle info die nodig is om je shoot goed voor te bereiden. Deze krijg je toegestuurd per mail.

Hoelang duurt de shoot:
Een shoot duurt gemiddeld 1 uur behalve newborn shoots, deze duren vaak een stuk langer variërend tussen de 2 en 4 uur.

Kom je ook bij de mensen thuis?
Ja. bij Newborn kan je kiezen of je in mijn thuis studio wil laten fotograferen of in je eigen huis. Hiervoor reken ik wel extra en uiteraard ook wat reiskosten.

Ik heb een speciale locatie waar ik de shoot wil laten plaatsvinden, kan dat?
Ja natuurlijk, het is wel belangrijk dat er daglicht is aangezien ik met natuurlijk licht fotografeer. Het is super leuk om in een bos af te spreken. Zeker in de late zomer en herfst zijn fotosessie in het bos favoriet.

Ik wil mijn zwangerschapshoot of babyshoot op locatie buiten? Kan dit?
Leuk! Sneeuw, zomer, we maken er wat moois van.

Wanneer vindt de newborn shoot plaats?
Het liefste tussen de 6e en 12e dag na de bevalling, zorg er dus voor dat ik op het lijstje sta van de mensen die gebeld moeten worden na de bevalling.

Ik wil een newbornshoot boeken maar ik wil eigenlijk ook wel wat leuke foto’s met ons en de kleine? Kan dat?
Tuurlijk. Geen probleem, geef dit wel duidelijk aan op je boekingsformulier zodat ik hiermee rekening kan houden met het indelen van de shoot.

Heb je ook geboortekaartjes?
Ja, zeker! Vraag naar de mogelijkheden.  

Help, ziek?
Je kan uiteraard de afspraak altijd verplaatsen bij ziekte. Probeer dit wel zo snel mogelijk te doen. Het heeft echt geen nut om met waterige oogjes op de foto te gaan. Ziek zijn kan je niet weg shoppen met photoshop. Daarnaast is het ook niet goed voor de volgende zwangere vrouwen en kindjes.

Wanneer boek ik mijn zwangerschapsshoot?
Het beste is tussen week 32-34 zie verdere info bij zwangerschapsshoot

Geef je ook workshops?
Jazeker, ik geef workshops aan andere fotografen zie hier voor het kopje “Workshops”.

Zijn je spullen in de webshop ook te koop voor ons?
Tuurlijk, je kan alle producten eventueel ook gewoon zelf kopen op www.fromolliewithlove.nl,

Heb je ook giftcards?
Jazeker, maar alleen wel exclusief voor mensen die dol zijn op newborn fotografie. Dus als jij een vriendin weet die dit heel leuk zou vinden (of je vraagt het zelf als cadeau :) en er vindt binnenkort een babyshower plaats? neem dan even contact op voor de mogelijkheden.  Ik heb een speciale giftcard die dan cadeau gegeven kan worden. Uiteraard kan er ook een giftcard worden gegeven voor een baby-, cake smash, gezin of zwangershoot.  Na ontvangst van de giftcard vindt er altijd  een telefonisch gesprek plaats met de gelukkige om mijn werkwijze,  haar wensen en de verwachtingen af te stemmen.

Wat kan ik verwachten van een bestelafspraak na 10 dagen?
Op deze afspraak zie je voor het eerst de bewerkte foto’s van je shoot. Spannend! Je kiest dan tijdens deze bestelafspraak de digitale bestanden die bij je pakket horen en je product van je pakket. Eventueel maken we gelijk samen het album tijdens deze bestelafspraak. Gelijk na deze afspraak worden je producten besteld.  Het kan soms zeker wel enige tijd duren voordat je de producten weer in huis hebt. Deze producten worden altijd aangetekend naar je huis gestuurd. De gekochte digitale bestanden krijg je wel gelijk mee. Sinds januari 2017 is het ook mogelijk om een ONLINE bestelafspraak in te plannen. Je kan dus zelf kiezen of je voor de persoonlijke bestelafspraak komt in Krimpen aan den IJssel of Berkenwoude,  of via onze online meeting. Deze afspraak wordt altijd in goed overleg afgestemd.

Kan ik de andere foto’s ook zien of krijgen?
Ik maak meerdere foto’s tijdens de shoot maar ik selecteer of bewerk er uiteindelijk 20.  Hieruit kan je tijdens de bestelafspraak de keuze maken voor je producten. De overige foto’s zijn niet in te zien of kopen. Jullie kunnen mij erop vertrouwen dat ik de allermooiste uit zal zoeken voor jullie gallery.

Ik wil graag alleen digitale bestanden kopen, kan dat?
 Alle ouders willen graag iets tastbaars na hun shoot. Ik werk met hele mooie producten waar jullie uit kunnen kiezen. Bij deze producten zitten ook een aantal digitale bestanden toegevoegd. Ik heb dus geen pakket met alleen maar digitale bestanden.

© brenda olie 2023

Brenda Olie Fotografie / Ollieschool

|