Fastwatermark: De oplossing

Wil jij ook zo snel mogelijk je logo in je bewerkte beelden plaatsen?

Dat is nu mogelijk!

Ik had alles geprobeerd met watermerk/logo plaatsen maar ik liep er telkens tegen aan dat het toch 3 stappen waren. Snel je logo brushen of slepen naar de foto op de plek waar je hem hebben wilt. Daarna de foto verkleinen (want je website wordt niet blij van die mega grote bestanden die uit onze camera’s rollen) naar bijv 1000 px breed en daarna ging ik ze opslaan voor web (ze worden 72 dpi ipv 300 dpi en dus ook stuk kleiner)

Vervolgens duurde het opslaan dat echt heeeeel lang waardoor ik toch wel vaak zo’n 5  minuten kwijt was aan mn logo in mijn bestand gooien en het bestand verkleinen. Mijn vriend Tam kon mijn gestuntel niet meer aanzien (hij is een developer) en bouwde voor mij de ultieme tool!

Fastwatermark is de oplossing voor dit probleem!

Fastwatermark: Ik kan nu al niet meer zonder

Het werkt super makkelijk

Je maakt een account aan, gooit 1 malig je logo/watermerk erin en zodra je weer inlogt swipe je het logo naar de plek waar je hem hebben wilt en druk je op exporteren.

Heerlijk! Wat een verademing. Nieuwschierig geworden naar hoe fastwatermark jouw leven makkelijker kan maken? Kijk dan eens even op

https://fastwatermark.com/nl

newborn fotografie