Modellen

Zoals jullie mogelijk weten heb ik een eigen leerschool : Ollieschool. Hier leren andere fotografen hoe ze dit prachtige vak van newborn, baby en zwangerschapsfotograaf moeten uitoefenen.

Tijdens de lesdagen vraag ik regelmatig modellen om langs te komen in de studio. Ik plaats mijn actuele oproepen op mijn facebook pagina: Brenda Olie Fotografie en mijn instagram account: @brendaoliephotography.

Ik heb soms meerdere modellen nodig in 1 week, dus hou deze sites goed in de gaten als je graag wilt komen. Als je kindje model is gelden er uiteraard iets andere voorwaarden dan als je een reguliere betaalde shoot komt boeken bij Brenda Olie fotografie. De grootste verschillen zijn:

Tijdens de modellen shoot bepaal ik zelf de kleur van de styling en de poses. Uiteraard is dit altijd in mijn stijl zoals je op de website ziet, dus je kan op zeker iets moois verwachten :) Bij een betaalde shoot heb je uiteraard zeggenschap in poses en kleurgebruik.

Bij een modellenshoot geef je altijd toestemming dat de foto’s online gebruikt mogen en als mogelijk PR materiaal. Bij een betaalde shoot kan je ervoor kiezen dat de shoot geheel offline blijft en nergens te zien is.

Daarnaast moet je meestal ook langer wachten op het resultaat als modellen shoot. De reguliere shoots krijgen binnen 2 weken de bestelafspraak waar ze hun foto’s kiezen. Bij een gratis modellen shoot kan je niet kiezen, maar kies ik de allermooiste 5 digitale bestanden voor jou. Je krijgt deze hoge resolutie bestanden via mijn studio management systeem toegestuurd na 4 tot 6 weken. Dat duurt helaas dus een stukje langer dan de reguliere betaalde shoots. Zij krijgen altijd binnen 2 weken hun shoot te zien. Ik doe heel hard mijn best om ook de modellen zo snel mogelijk aan te leveren, maar houd aub rekening met een iets langere levertijd bij grote drukte.

De modellen shoots duren over het algemeen ook korter en ga uit van 2 styling wissels en hiervan krijg je dus 5 digitale bestanden.

De studio zit op de hoofdstraat 69 Bergambacht. Je kan gratis voor de deur parkeren.

Indien je het leuk lijkt om als zwanger model te komen of je kind als newborn, baby of kind model aan te melden. Houd de oproepen op mijn social media kanalen in de gaten .

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten! :)

© brenda olie 2023

Brenda Olie Fotografie / Ollieschool

|