Opleiding newbornfotograaf

Sta jij op het punt om je passie te gaan leven? Wil jij graag je leven omgooien en een eigen onderneming starten als newborn fotograaf?

Het aanbod van Ollieschool: mijn persoonlijke leerschool

Beginner?

Basis Training Newborn: een online workshop met 5 modules hoe je kan beginnen met newborn fotografie. De methodiek, de basis rugpose en basis wrap en hoe je je eigen foto kan bwerken in photoshop. Alles in makkelijke behapbare stapjes uitgelegd.

Fast Newborn Academy: In deze online opleiding leer je in 12 weken alles over newbornfotografie. Alle poses die ik doe, alle wraptechnieken die ik gebruik, poseren met ouders, broers en zussen en alles over het bewerken van je newbornshoot! Na deze 12 weken kan jij vol vertrouwen gaan starten met het uitbreiden van jouw eigen protfolio. Je krijgt een certificaat na een goede eindopdracht.

Newborn Workshop Praktijkdag:
Deze Newborn Workshop is een fysieke praktijk workshop in mijn studio in Bergambacht. Op deze dag ga je zelf oefenen met de pop met praktijkoefeningen zoals stylen, wrappen, neerleggen, licht , instellingen, workflow en hoeken van de camera. In de middag komt er een newbornmodel die ik ga stylen en poseren, maar waar bij jullie mee kunnen fotografen. Lijkt je dit leuk? Check de beschikbaarheid op de site of stuur een mailtje

Gevorderde newbornfotograaf?

Heb jij al veel ervaring in newbornfotografie en wil je graag beter worden in je vak? Wil je beter leren poseren, stylen & omgaan met het licht? Wil jij een betere fotografie ondernemer worden die haar doelgroep duidelijk heeft en een duidelijke strategie om de ideale klant jou te laten vinden? Kom dan bij de

Newborn Grow Academy

In dit 12 weken groep online coachingstraject maken wij een persoonlijk strategieplan die jij in 12 weken gaat uitwerken. Ik kijk persoonlijk naar jouw portfolio en geef jou hele gerichte persoonlijke adviezen waardoor je echt enorm gaat groeien. Na deze 12 weken staat de nieuwe versie met zelfvertrouwen, duidelijke branding identiteit en nieuwe prijslijst. Het is een groep academy maar maar wel op maat. Wil je hier meer over weten? Check de Ollieschool site.

Naast het hoofdaanbod heb ik ook de SHOP met allemaal leuke digitale producten zoals online cake smash workshop, online photoshop workshop en andere handige digitale producten.

Alles om jou naar een hoger level te tillen!