jij bent hier op het juiste adres

Zoek jij een fotograaf die

vol passie & liefde werkt?

Jouw kleintje is het meest waardevolle in jouw leven. Uiteraard wil jij dat jouw shoot omringd gaat worden met veel geduld, liefde & goede zorgen. Met mijn ruim 12 jaar ervaring als newborn & baby fotografie specialist kan ik jou deze fijne ervaring meegeven tijdens jouw shoot.

Jouw

  Newborn
Baby & Zwanger
shoot

Na de shoot ga ik jouw shoot optimaal bewerken.
Binnen 14 dagen na de shoot hebben wij een (online) bestelafspraak. Tijdens deze afspraak zie jij jullie beelden van de shoot en maken jullie een keuze  voor digitale bestanden en/of een mooi product.

Stap 1: Mail mij

Vraag of er nog een beschikbaarheid is rond jouw gewenste shootdag/ uitgerekende datum.

Stap 2: Lees alle info

Lees alle info die ik je stuur in een uitgebreid info magazine, vol met handige info over jullie aanstaande shoot.

Stap 3: Vul formulier in

Vul je boekingsformulier in & verheug je op jullie toekomstige shoot :)

Boeken van een shoot

‘’ Ontzettend fijne, ontspannen en gezellige zwangerschap fotoshoot gehad. Brenda stelt je echt op je gemak en het resultaat is dan ook echt prachtig!! Zeker aan te raden!!

Dankjewel lieve Brenda voor de mooie ervaring en de super mooie foto’s!’’

-Samira

Prachtig                     en Brenda nam ook echt de tijd om mijn kleintje in slaap te laten vallen.   

resultaat

—  Daisy: newborn shoot

F.A.Q.

Is het mogelijk om even te bellen voor overleg over onze shoot?

Uiteraard, Ik ben bereikbaar op 0658825139 voor al je vragen. Het is fijn om vooraf even de verwachtingen van de shoot goed te bespreken.

Ik weet alleen een uitgerekende datum? Hoe zit dat dan als de kleine eerder of later komt?

BIj een newbornshoot zet ik jouw uitgerekende datum in mijn agenda. Ik houd rekening met een eerdere bevalling of later. Hierdoor kan ik jou altijd op tijd een plekje garanderen voor jouw newbornshoot.

Wat als ik zelf later dan 2 weken na geboorte wil shooten?

Dat is uiteraard mogelijk. Houd er alleen wel rekening mee dat 2 weken na de uitgerekende datum, de kleine veel meer wakker is overdags en we dan meer een wakkere newbornshoot zullen hebben. Ik kan dan geen (of veel minder) slapende poses in jullie newbornshoot laten zien.

Tot welke leeftijd kan ik een newbornshoot boeken?

Ik shoot zelf bij kindjes die met 40-42 weken na geboorte zijn geworden tot 21 dagen na geboorte een newbornshoot. Is je kindje veel eerder geboren dan 40 weken dan kan je tot 14 dagen na uitgerekende datum nog een newbornshoot plannen

Mijn kindje is 5 weken oud kan ik nog voor een newbornshoot komen?

Je bent dan welkom voor een baby shoot ivp newbornshoot. Na 4 weken kan ik een mooie wakkere babyshoot voor jullie maken met poses op de rug. Houd er wel rekening mee dat ze dan niet meer gaan slapen tijdens hun shoot. Deze shoots duren ook stuk korter dan de newbornshoots (max  uurtje) en zijn hierdoor goedkoper.

Hoe ver van te voren moet ik de shoot boeken?

Boek je newbornshoot al vroeg tijdens je zwangerschap in. De meeste mama's boeken direct na de 20 weken echo hun shoot, Heel soms krijg ik last minutes mama's die toch na geboorte de shoot willen. Vaak moet ik deze mama's terleurstellen ivm de drukte. Boek dus op tijd je shoot in om teleurstelling te voorkomen.

Mag ik zelf mijn foto's kiezen die bewerkt gaan worden na de shoot?

De foto's van je kleintje kies ik altijd zelf na de shoot, Je mag daarbij mij volledig vertrouwen dat ik hiervan altijd de allermooiste kies. 

Hoelang duurt het voordat mijn shoot klaar is?

Tijdens de shootdag spreken wij een tijdstip af (binnen 2 weken) voor onze (online) bestelafspraak. Op dat tijdstip zie jij jouw shoot voor het eerst en maak jij direct je keuze voor de digitale en/of je album. Deze maken we dan samen tijdens de bestelafspraak. Hierna bestel ik hem en dan heb je binnen enkele weken je album in huis.

Kan ik zelf de styling doen?

Bij mij boek jij een volledige gestylde shoot. Ik regel alles! Voor jouw kleintje heb ik prachtige styling accessoires in de studio, jij hoeft niks mee te nemen. Jij hieft alleen maar voeding, luiers & extra omslagadoeken mee te nemen voor jouw shoot. Ik regel de rest :)

Heb jij jurken voor mij tijdens de zwangerschapshoot?

Yep. Ik heb veel prachtige handgemaakte exclusieve zwangerschapsjurken (maat s-xl) voor jou om uit te kiezen tijdens de shoot. Bij een zwangerschapsshoot mag je 3 tot 5 verschillende jurken aandoen. Maak je iets dikker op dan normaal en gooi je haar lekker los. Dicht bij jezelf blijven is belangrijk tijdens deze shoot. Neem zelf huidkleurig ondergoed mee voor onder de jurken. 

Ik regel alles voor deze shoot, Jij mag het outfitje uitkiezen uit mijn client closet voor kindjes. Ik heb prachtige naturel pakjes voor zowel jongens als meisjes. Deze shoots hebben een boho vintage style. Ik shoot cake smash geheel in 1 naturel kleurtoon heel minimalistisch zonder extra afleiding. Ik maak gebruik van een prachtige bruidsachtige taart in zachte naturel kleur met houten taartplateau. 

Hoe zit het met de  cake smash shoot?

Wil je graag even kletsen over je shoot?

Neem contact op

Deze shoots zijn uniek en je hebt maar kort de tijd om deze prachtige shoots te gaan maken.
Neem gerust contact op als je nog vragen hebt :) 

Ik help je graag bij het maken van een goede keuze.

Wil je meer zien?

bekijk
portfolio

mijn

© brenda olie 2023

Brenda Olie Fotografie / Ollieschool

|