Cake Smash

De Cake Smash Shoots zijn altijd een klein feestje!

Deze shoots kan je het beste inplannen  ruim voor hun 1e verjaardag zodat je de foto eventueel kan gebruiken als originele uitnodiging voor hun 1e verjaardag.

De shoot duurt ongeveer 1  uur en vindt altijd plaats in mijn daglicht studio in Bergambacht. In overleg zet ik een prachtige set klaar met mooie achtergrond.  Ik heb in de studio stoere outfits voor de jongens en een grote kast vol vintage romantische outfits voor de meisjes. 

Mijn eigen typische “Brenda Olie styling” herken je meteen! Ik heb deze zelf ontworpen styling settings al vanaf 2013 en het blijft een bestseller. Mijn focus zit volledig op uw kindje en ik pak alle speciale momenten. Hierdoor krijg je een unieke weergave van jullie cake smash met herkenbare blikken voor u als ouder.

De cake smash shoot is inclusief professionele taart. Ik heb een uitgebreide keuze aan voorbeelden van mega cupcake, unicorns, of onze eigen ontworpen speciale bruidstaart vorm taart om de set helemaal af te maken.

Als je kiest voor jarenlange ervaring en de allermooiste originele foto’s ben je bij mij aan het juiste adres. Wees welkom!