Fotografen

Brenda Olie is niet alleen fotograaf, maar helpt ook andere fotografen hun droom te verwezenlijken.

Ze heeft een eigen leerschool “Ollieschool” waar je een opleiding kan volgen tot newborn, baby & zwangerschapsfotograaf. Fotografen kunnen hier coaching krijgen in dit prachtige vak!

Ze heeft al jaren haar handboek newborn fotografie geschreven en deze is beschikbaar voor studenten op Ollieschool.

Voor Ollieschool deelnemers heeft ze ook een speciale geheime Backdrop site waar prachtige canvas achtergrondjes te koop zijn.

Brenda heeft in 2016 en 2017 en 2022 een educatief event “Newbornpaza” georganiseerd. Dit event is speciaal voor fotografen die willen leren en willen groeien. Houdt de site goed in de gaten voor eventuele nieuwe data :)

Daarnaast ontwikkelt ze samen met haar vriend software specifiek voor fotografen. Haar vriend Tam Panjamanee is webdeveloper en hij heeft voor haar ‘Fastwatermark’ ontwikkeld. Een top applicatie waarmee je in een paar klikken je logo plaatst waar je maar wilt en alles in 1 keer exporteert op webformaat. Wereldwijd echt een revolutionair product! www.fastwatermark.nl

Momenteel zit Tam zijn focus op Studio Management voor fotografen. Deze software is onmisbaar voor elke professionele fotograaf. Denk hierbij aan klantbeheer, facturatie, betalingen via Ideal, online gallery voor klanten, digitale contracten aanmaken en laten tekenen en nog veel meer!

Kortom: Wij doen er alles aan om fotografen te helpen groeien als fotograaf :)

© brenda olie 2023

Brenda Olie Fotografie / Ollieschool

|