kraam  shoot

jouw kraamtijd prachtig in een frame

Prijslijst

KRAAM shoot 

Deze kraamshoot is relaxed en veilig bij jullie thuis.
Het kan plaatsvinden binnen 4 weken na geboorte van jouw kleintje.
Ik start deze shoots altijd met een rondje om en door je huis om al die leuke persoonlijke details (kraambord, cadeautjes & het kamertje vast te leggen) Daarna leg ik jullie connectie vast. Het voeden, het knuffelen. Die intieme momenten waarop je de liefde voelt en die je stiekem nooit meer wilt vergeten.

Het oer gevoel dat je samen nog steeds 1 bent met jouw kleintje.

Als laatste ga ik ook jouw kleintje alleen fotograferen via de relaxte lifestyle 2.0 manier. Ik focus mij niet op geposeerde poses maar echt natuurlijke pure beelden. In een lichte simpele minimalistische styling setting met een mooie natuurlijke simpele pose. Jouw favo newbornfoto past straks perfect aan jouw muur in jouw huis. Als je kleintje wakker is, zal ik deze shoot wakker shooten.

Maar meestal slapen ze heerlijk tijdens deze lifestyle 2.0 shoot.
Ik houd deze shoots altijd discreet offline.

Jouw huis en intieme kraamshoot zal ik nergens delen en is for your eyes only. (is trouwens voor al mijn shoots mogelijk om geheel offline te blijven) Je kan aan het einde ook even vragen of je eventuele andere kindjes erbij willen komen. Zo heb je gelijk al je kids bij je voor 1 grote hoopje chaotische knuffel foto met zijn allen :)  Lief voor later!

Kraam shoot

Digitaal pakket 550 euro

- 12 bewerkte digitale hoge resolutie bestanden
(bijkopen mogelijk los 20 euro per digitaal bestand)


Album pakket 750 euro

- Alle bewerkte (30 stuks) digitale hoge resolutie bestanden van de shoot 
-Prachtig 20x20 luxe album  met 15 spreads
Best buy pakket 1050 euro

Kraamshoot
-Alle bewerkte (30 stuks) digitale hoge resolutie bestanden
-Wall Art: 40 cm photoblock &
-Prachtig 30x30 luxe album (15 spreads)


De kraamshoots zijn bij jouw thuis met een km vergoeding extra van 0.50 cent per KM vanaf Berkenwoude. Reistijd vanaf mijn huis maximaal 60 minuten

combinatie shoots

zwanger &
Newborn 

Wil jij graag een zwanger & newborn shoot in mijn studio tegelijk boeken? Dat kan! Je krijgt dan een zwangershoot incl 20 bewerkte digitale bestanden en een newbornshoot inclusief 20 digitale bestanden & een prachtig album 20x20 van 15 spreads met je favo foto's erin van deze 2 shoots samen :)

De prijs van deze combi shoot is 750 euro incl btw. De shoots zijn dan wel altijd in mijn studio in Berkenwoude of op een buitenshoot locatie in de Krimpenerwaard.

laten wij samen

momenten vastleggen

de mooiste

Neem contact op meer informatie te ontvangen
over jouw shoot.

CONTACT

© brenda olie 2024

Brenda Olie Fotografie / Ollieschool

|