Ollieschool

Ollieschool is de leerschool van Brenda Olie. Ollieschool is de plek voor de hobby, amateur en professionele fotograaf om zich te specialiseren in newborn, baby & zwangerschap fotografie met natuurlijk licht.

Hier leer je alle kennis en vaardigheden die nodig zijn voor deze vormen van fotografie. Het is een specialisme. De meeste fotografie opleidingen geven vaak allround lessen en zijn meer gericht op conceptuele fotografie. Bij Ollieschool leer ik je heel efficient, praktisch en in simpele taal hoe je je eigen fotografie naar een hoger level kan tillen. Alles wat je nodig hebt om beter te worden in je grootste passie :)

Je kan kiezen uit een gehele opleiding, workshops of een individuele workshop.

Bij het kopje aanbod kan je de keuze maken en je kan je gelijk online inschrijven. Moeite met kiezen? Als je graag even wilt overleggen kan je een mailtje sturen naar mail@ollieschool.nl en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Vanaf januari 2021 is het ook mogelijk om lid te worden van Ollieschool online. Hier kan je meekijken in de keuken van Ollieschool en leer je alles over newborn, baby en zwangerschapsfotografie.