Studio

 

Mijn fotografie reis begon in 2006, maar dat ik jaren later een eigen studio zou hebben had ik toen niet durven dromen. Pas in 2011 op de fotovakschool kreeg deze studio droom meer vorm en droomde ik van een studio als deze :) Dromen moet je waarmaken.

Het begon allemaal  begin 2013 met een anti kraak studio in Capelle aan den IJssel. Hier kreeg ik 2 mooie grote ruimtes maar helaas waren deze natuurlijk in bruikleen (anti kraak) en na 1,5 jaar vol plezier moest ik ineens binnen 10 dagen eruit. Grote paniek! Zeker met alle shoots die in mijn agenda al geboekt stonden! Ik besloot maar gelijk helemaal te verhuizen om tijdelijk in mijn eigen huis te fotograferen. Dit was leuk, maar wel een beetje afzien, want met newborn fotografie heb je vele styling wissels en de ruimte was echt te klein. Zeker gezien mijn enorme prop collectie :) Yep…sorry… beetje uit de hand gelopen ;)

Ik heb veel geduld gehad en gewacht op het perfecte nieuwe plekje. Zo zag ik ineens in december 2014 zomaar op Funda 1 dorp verder een prachtige studio locatie. Je snapt natuurlijk wel dat ik dolblij was toen ik na een half jaar zoeken een prachtig oud schoollokaal prachtige ruimte tegen het lijf liep. Eindelijk mijn eigen plekje ! Zo dankbaar voor! Als jij ook een droom hebt, doe er iets mee. Alles is mogelijk!

Inmiddels ben ik in januari 2022  verhuisd naar nog mooiere studio in Bergambacht en zit ik daar een prachtig monumentaal pand aan de Hoofdstraat 69.

Prachtig!

Dromen worden werkelijkheid!

 

Dit was mijn oude studio “Het lokaal” in 2015:

studio

 

studio-brendaolie

studio-brendaolie.16

studio-brendaolie-5

studio-brendaolie-9

studio-brendaolie-17

studio-brendaolie.21

studio-brendaolie.12

studio-brendaolie-8

studio-brendaolie-4

studio-brendaolie-11

studio-brendaolie-18

studio-brendaolie-3

 

© brenda olie 2023

Brenda Olie Fotografie / Ollieschool

|