Over mij

Fotografie is mijn grote passie.

Al vanaf klein meisje liep ik standaard met mijn fotorolletjes & oldscool doordraai camera op zak. Uiteindelijk ben ik de sociale kant op gegaan en heb ik  Sociaal Pedagogisch Hulpverlening en Sociologie gestudeerd. Ik heb jarenlang met veel plezier in de jeugdhulpverlening en in het onderwijs gewerkt.

Toch kwam mijn fotografie passie steeds weer bovendrijven. Meerdere cursussen gevolgd en uiteindelijk toch de stap gezet om in 2011 naar de Fotovakschool te gaan. Sinds mijn afgeronde opleiding begin 2013 is fotografie een zeer belangrijk onderdeel van mijn leven geworden.

In 2011 heb ik mijn bedrijf opgericht. Sindsdien hou ik mij voornamelijk bezig met verschillende vormen van portret fotografie. Mijn specialisatie is Newborn- en Kinderfotografie. In de zomer van 2013 heb ik besloten om full time zelfstandig verder te gaan. Een grote spannende stap, maar om je droom na te streven en je passie te gaan leven moet je soms in het diepe springen :)

Met trots presenteer ik mijn website. Mijn kracht ligt in het oog hebben voor detail en inspelen op situaties. Als ik fotografeer zit ik helemaal in de flow. De interactie met de persoon voor mijn camera is alles wat nog telt en ik probeer altijd het beste in die persoon naar boven te halen.

De Newborn fotografie heeft een heel speciaal plekje in mijn hart. Ik heb met veel liefde “From Ollie with Love” opgezet waar de speciale exclusieve handgemaakte babymutsjes worden verkocht. Zie hiervoor de Newborn fotografie webshop www.fromolliewithlove.nl

Wees welkom!

Brenda Olie

(foto gemaakt door Elles Rodenburg)

ENGLISH? www.brendaolie.com

napcp_newlogo1
I’m also a proud member of NAPCP: National Association of Professional Child Photographers

NAPCP grants membership to photographers who are dedicated to exhibiting quality images of children on a consistent basis.

NAPCP members are expected to reflect exceptional skills in photography, originality and creativity, while promoting the honesty and spirit of the children they capture.NAPCP members should uphold the highest ethics and integrity within their business practices.