Blog

Baby shoot In studio in Capelle aan den IJssel

oktober 5, 2014

baby fotografie

bLOG CATEGORIEs + Search

Naast de newborn shoots heb ik ook regelmatig babyshoots. Sommige ouders kiezen ervoor om geen newborn shoot te doen maar willen juist een wakkere babyshoot.  Deze shoot vindt altijd plaats in mijn studio. De meeste fotografen willen pas weer rond 6 maanden een baby fotograferen omdat ze dan pas met wat hulp rechtop in een prop kunnen zitten. Natuurlijk is dat altijd super leuk! maar ik weet dat je ook daarvoor nog hele leuke foto’s kan maken. Uiteraard lukt het niet meer om ze in de newborn poses te krijgen, maar we kunnen mooie close ups maken en de persoonlijkheid van je kleintje vangen in een prachtig beeld.

Laatst waren de ouders van deze prachtige knul in mijn studio. Alles hangt natuurlijk af van de bui van de baby. Ik stem altijd goed af en maak echt contact met je kleintje. Ik blijf goed aanvoelen waar de baby zin in heeft en ik probeer gemiddeld 2/3 settings te wisselen zodat je ruime keuze hebt in je gallery met sfeer en achtergrond. Deze leeftijd  is inderdaad wat lastiger om te fotograferen. Hun mimiek is enorm! Ze trekken continu allemaal verschillende leuke gekke koppies, handen en benen gaan supersnel heen weer, lachen regelmatig, tong uitsteken ,ogen van links naar rechts, linker oog in rechterbroekzak; je kent het wel :) Timing is cruciaal. Super cute

Lief voor later!

Wil jij dit ook? mail@brendaoliefotografie.nl

baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie

baby fotografie

Reply...

achter de camera

Over
mij

Beroepsfotograaf met een grote liefde voor zachte pastel en nude styling. Ik leef en adem newborn fotografie

Welkom op mijn site :)

Ik ben Brenda, Na de enge beslissing om in 2013 compleet voor mijn fotografie droom te gaan ipv mijn vaste baan in de jeugdhulpverlening, kantelde mijn leven compleet naar een nieuw leven.
Ik kreeg een lieve vriend Tam (Hij maakte mijn fotografie website in 2013) en mijn onderneming was mijn alles! 

Mijn

   Info  magazine

Ben jij zwanger? Gefeliciteerd!
Er komt vast heel veel op je af in deze bijzondere periode :) 

Het boeken van een zwanger & newbornshoot kan al vanaf je weet dat je zwanger bent!

Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt dat er nog beschikbaarheid is rond jouw uitgerekende datum.

Wil jij graag wat meer info over het boeken van een newborn shoot bij mij? Vraag hier mijn gratis info magazine aan !

meer informatie

mijn algemene 
voorwaarden

Privacy verklaring

verwerking overeenkomst

© brenda olie 2023

Brenda Olie Fotografie / Ollieschool

|