Babyshoots

Ik krijg vaak de vraag vanaf welke leeftijd het handig is om te gaan shooten. Uiteraard kan het altijd, zeker als je juist ze zo klein mogelijk op de foto wilt zetten. Maar ik heb wel een voorkeur voor de “sitter” leeftijd. Zodra ze gaan zitten (vaak vanaf een maandje of 6/7 ) kunnen ze vaak eerst nog met hulp en na een maandje zelfstandig rechtop zitten. Dit is vaak mijn favo tijd van de oudere baby fotografie. Ze gaan nog net niet echt kruipen en blijven nog redelijk goed zitten :) Zodra ze daarna kunnen kruipen is het over met de rust :) Het is een echte workout voor de mama’ en papa’s. Een handige tip hiervoor is om ze ergens in de fotograferen (een bedje/schaal/kistje) zodat het iets langer duurt voordat ze weer je setting zijn uit gekropen :)

Onze newborn en sitter bedjes zijn daar super handig voor en te koop bij onze webshop “From Ollie with Love”

Min dochter Nila was heel even de echte sitter leeftijd maar kruipt nu alweer de hele kamer door. Deze leeftijd van 8 tot 12 maanden is ook super leuk!

Het eerste jaar gaat zo hard voorbij. Het is helaas echt waar. Ik maak het nu al voor de 2e keer mee. Bij mijn zoontje was het ook 3 keer knipperen en hij was al 1 jaar. Ik ga nu al haar cake smash plannen voor december, nu al zin in :) Nog even genieten van mijn (nu nog) kleine baby :)

Nila net 8 maandjes en rustig zitten (nu alweer voorbij :)