Individuele workshop newborn fotografie

Ik geef zeer regelmatig individuele workshops newborn fotografie aan andere fotografen. Tijdens deze workshops komt er alles aan bod wat je nodig hebt. Deze workshop is geheel naar eigen wens en niveau afgestemd. De dag begint om half 10 en gaat door tot 5 uur en staat geheel staat in het teken van heel veel praktijk. We beginnen gelijk met twee newborn modellen waarbij ik zoveel mogelijk variatie probeer te laten zien. We behandelen zowel de props waar ze op hun rug liggen, als de props waar ze op hun buikje in liggen (als de newborn dit toestaat uiteraard) en gaan ook naar de beanbag om de zij en tushi pose te laten zien. De macro shots komen uitvoerig aan bod. Ik laat handige trucjes zien om de newborn zo min mogelijk te verplaatsen, maar dat je wel zoveel mogelijk variatie kan aanbrengen in je shoots. Ik geef je ook veel praktische tips over hoe je de newborn in slaap krijgt en wat goed werkt. Uiteraard vertel ik je ook heel veel over natuurlijk licht en hoe je het beste de newborn kan neerleggen. Ik laat meerdere wrap technieken zien zodat je zelf  kan kiezen welke jou het beste ligt. We sluiten de dag af met het bewerken van de foto’s zodat je precies kan zien hoe ik de foto zou aanleveren aan de klant en hiernaast laat ik je alles zien over de bedrijfsvoering van mijn onderneming. Je mag alles vragen, ik ben een open boek en deel al mijn  geheimen met je. Je kan je eigen portfolio meenemen en ik zal eerlijk opbouwende feedback geven waardoor je weer vol inspiratie en creatieve ideeën terug kan gaan naar je eigen onderneming.

Kortom: Een perfecte investering in je eigen bedrijf

newborn fotografie

newborn fotografie

 

01

newborn fotografie

02