Mijn zoontje Levi

Ik kan jullie met veel liefde en blijdschap doorgeven dat op 11 juli 2018 ons zoontje Levi is geboren!!

Het was een prachtige zwangerschap en een iets wat pittige bevalling. We zijn dolblij met hem!! Uiteraard kon ik het niet laten om op pure wilskracht mijn eigen newbornshoot te doen (ja ik weet het, iets met perfectionisme en controle freak achtig..) Het was echt een prachtig moment toen ik hem eindelijk in zijn positie had en ik de foto nam. Tranen stroomde over mijn wangen.. Eindelijk na al die jaren had ik een newbornfoto van mijn eigen zoontje… Zo trots!

Ik wist wel hoe waardevol deze foto’s waren, maar nu voel ik ook hoe waardevol deze shoot is. De tijd gaat echt zo hard, hij is nu al zoveel veranderd. Deze foto’s zijn voor mij echt ontzettend belangrijk en ik ben heel dankbaar dat ik de kracht kon vinden om ze zelf te maken :)

Brenda Olie newborn fotografie Brenda Olie newborn fotografie