Zwangerschap

Mijn zoontje Levi

september 1, 2018

Brenda Olie newborn fotografie

bLOG CATEGORIEs + Search

Ik kan jullie met veel liefde en blijdschap doorgeven dat op 11 juli 2018 ons zoontje Levi is geboren!!

Het was een prachtige zwangerschap en een iets wat pittige bevalling. We zijn dolblij met hem!! Uiteraard kon ik het niet laten om op pure wilskracht mijn eigen newbornshoot te doen (ja ik weet het, iets met perfectionisme en controle freak achtig..) Het was echt een prachtig moment toen ik hem eindelijk in zijn positie had en ik de foto nam. Tranen stroomde over mijn wangen.. Eindelijk na al die jaren had ik een newbornfoto van mijn eigen zoontje… Zo trots!

Ik wist wel hoe waardevol deze foto’s waren, maar nu voel ik ook hoe waardevol deze shoot is. De tijd gaat echt zo hard, hij is nu al zoveel veranderd. Deze foto’s zijn voor mij echt ontzettend belangrijk en ik ben heel dankbaar dat ik de kracht kon vinden om ze zelf te maken :)

Brenda Olie newborn fotografie Brenda Olie newborn fotografie

 

 

Reply...

achter de camera

Over
mij

Beroepsfotograaf met een grote liefde voor zachte pastel en nude styling. Ik leef en adem newborn fotografie

Welkom op mijn site :)

Ik ben Brenda, Na de enge beslissing om in 2013 compleet voor mijn fotografie droom te gaan ipv mijn vaste baan in de jeugdhulpverlening, kantelde mijn leven compleet naar een nieuw leven.
Ik kreeg een lieve vriend Tam (Hij maakte mijn fotografie website in 2013) en mijn onderneming was mijn alles! 

Mijn

   Info  magazine

Ben jij zwanger? Gefeliciteerd!
Er komt vast heel veel op je af in deze bijzondere periode :) 

Het boeken van een zwanger & newbornshoot kan al vanaf je weet dat je zwanger bent!

Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt dat er nog beschikbaarheid is rond jouw uitgerekende datum.

Wil jij graag wat meer info over het boeken van een newborn shoot bij mij? Vraag hier mijn gratis info magazine aan !

meer informatie

mijn algemene 
voorwaarden

Privacy verklaring

verwerking overeenkomst

CONTACT

© brenda olie 2024

Brenda Olie Fotografie / Ollieschool

|