NAPCP Winning Award behaald!!!

Als fotograaf is je hoofddoel om je klanten blij te maken met prachtige foto’s. Dat is het aller belangrijkste! Vanuit je kern ben je ooit gaan fotograferen omdat het je passie is, waar je alles in kwijt kan. Maar als ondernemer heb je vaak veel klanten en ben je vaak in opdracht bezig om voor klanten prachtige foto’s te maken. Soms vergeet je dan in de drukte, om even terug naar je basis te gaan en even lekker te doen waarom je dit vak ooit begonnen ben.

Deze ene speciale dag zit voor altijd in mijn hart. Een dag waar ik gewoon weer even als een blije puppie fotograaf lekker kon shooten in een prachtig kasteel zonder klanten en zonder dat iets echt perse moest. Eindelijk eens mijn nieuwe 200 mm 1.8 uitproberen! Ongedwongen met licht spelen in het prachtig kasteel. De jurk was niet te zien, maar deze foto raakte mij. Compleet onbruikbaar voor Mii Estilo (sorry) maar geheel vanuit mijn hart genomen.. Bij het bewerken van deze foto voelde ik dat hij zwart wit moest worden.

Ik noemde hem ‘Waiting, still waiting for you’ Want zo is het: je wacht op je kindje. En meer kan je niet doen.. Dat het wachten soms moeilijk is, dat hoeft gelukkig niet iedereen te ervaren. Maar in deze foto heb ik dat willen laten zien.. Daarom kan ik jullie niet uitleggen hoe blij ik ben, dat ik juist met deze foto de eerste plaats heb behaald in de internationale NAPCP competitie..

Waiting…

Still waiting for you..

Zie hier de andere winnaars:

Announcing Our First Half 2017 NAPCP International Image Competition Winners!