Newborn Fotografie boek komt eraan…

Vandaag weer in mijn thuis studio een hele gezellige newborn shoot samen met deze lieve moeder. Deze jongen had echt een prachtige naam. Aiden. Hij sliep echt als een blok. Vandaag was het ook een speciale dag want niet alleen Aiden ging op de foto maar ook kwam fotograaf collega Elles Rodenburg foto’s nemen voor mijn boek. Zoals de meeste weten ben ik al ruim 1 jaar bezig aan het schrijven van mijn boek over newborn fotografie en het einde is eindelijk in zicht. :) Vandaag nog wat extra actie foto’s erbij en dan hoop ik begin volgend jaar het boek te kunnen presenteren.

Hierbij dan deze setting, een lastige setting waarbij Aiden goed diep in slaap moet zijn om de pose goed uit te kunnen voeren. Super!

newborn fotografie

 

newborn fotografie

Brenda Olie