Newborn fotografie Fotoshoot Rotterdam

In Rotterdam ontmoette ik de kersverse ouders van deze jongedame. De Kersverse Moeder wilde graag een mooie foto met het prille gezin en ook van de kleine alleen. Dat kan geregeld worden :)
De kleine meid werkte goed mee en sliep als een blok. Ouders hadden er zin in. ¬†Vader was druk bezig met zijn camera om alles vast te leggen en stuurde mij deze “achter de schermen” foto’

Leuk!

Hier ook alvast een foto van het mooie gezin

 

brenda olie newborn fotografie

en hier ben ik bezig met de shoot van de kleine om het goed te verhogen om haar heen. Hier gebruik ik gasthandoekjes/ hydrofiele luiers voor. Dit doe ik zodat ze echt in een kuiltje ligt. Hierna ga ik de beanbag goed positioneren voor het licht. Zoals je ziet ligt de kleine hier nog niet goed voor het licht. Als ik klaar ben met verhogen draai ik de beanbag zo dat de kleine met haar hoofdje richting het raam komt te liggen maar dan wel zo dat er genoeg licht op haar gezicht valt. Hierbij zoek je altijd naar de schaduw onder de neus.

DSC_0326 (Large)