Blog

Newborn shoot in de studio

januari 29, 2018

newborn shoot

bLOG CATEGORIEs + Search

Het is zo ontzettend druk in de studio met prachtige shoots en leuke workshops (www.ollieschool.nl) dat ik bijna vergeet om al die leuke shots te delen!
Hier weer een super gezellige shoot in de studio. Een newbornshoot kan een aantal uur duren en in die tijd leer je elkaar zeker goed kennen. Dat is juist ook hele leuke en mooie aan dit vak. Je deelt echt een bijzonder moment met elkaar. Zo’n eerste fotoshoot is heel speciaal en ik ben maar wat trots daar ik daar deel van uit mag maken!

Als je bij mij je newborn shoot boekt vraag ik altijd welke foto’s je aanspreken op mijn site en sommige willen heel graag een specifieke setting bij hun eigen kindje. Zolang jullie kleintje dat toelaat zal ik dat altijd proberen :) Mijn doel is om het optimale uit jouw newborn shoot te halen zodat je een prachtige herinnering krijgt voor later!

www.brendaoliefotografie.nl

newborn shoot

newborn shoot

newborn shoot

newborn shoot

newborn shoot

newborn shoot

newborn shoot

newborn shoot

 

Reply...

achter de camera

Over
mij

Beroepsfotograaf met een grote liefde voor zachte pastel en nude styling. Ik leef en adem newborn fotografie

Welkom op mijn site :)

Ik ben Brenda, Na de enge beslissing om in 2013 compleet voor mijn fotografie droom te gaan ipv mijn vaste baan in de jeugdhulpverlening, kantelde mijn leven compleet naar een nieuw leven.
Ik kreeg een lieve vriend Tam (Hij maakte mijn fotografie website in 2013) en mijn onderneming was mijn alles! 

BLOG

Laatste nieuws

zwanger? welke week shooten?

Tips voor je styling

newborn fotografie 

Cake smash shoots

Mijn

   Info  magazine

Ben jij zwanger? Gefeliciteerd!
Er komt vast heel veel op je af in deze bijzondere periode :) 

Het boeken van een zwanger & newbornshoot kan al vanaf je weet dat je zwanger bent!

Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt dat er nog beschikbaarheid is rond jouw uitgerekende datum.

Wil jij graag wat meer info over het boeken van een newborn shoot bij mij? Vraag hier mijn gratis info magazine aan !

meer informatie

mijn algemene 
voorwaarden

Privacy verklaring

verwerking overeenkomst

© brenda olie 2023

Brenda Olie Fotografie / Ollieschool

|