Newborn shoot in de studio

Het is zo ontzettend druk in de studio met prachtige shoots en leuke workshops (www.ollieschool.nl) dat ik bijna vergeet om al die leuke shots te delen!
Hier weer een super gezellige shoot in de studio. Een newbornshoot kan een aantal uur duren en in die tijd leer je elkaar zeker goed kennen. Dat is juist ook hele leuke en mooie aan dit vak. Je deelt echt een bijzonder moment met elkaar. Zo’n eerste fotoshoot is heel speciaal en ik ben maar wat trots daar ik daar deel van uit mag maken!

Als je bij mij je newborn shoot boekt vraag ik altijd welke foto’s je aanspreken op mijn site en sommige willen heel graag een specifieke setting bij hun eigen kindje. Zolang jullie kleintje dat toelaat zal ik dat altijd proberen :) Mijn doel is om het optimale uit jouw newborn shoot te halen zodat je een prachtige herinnering krijgt voor later!

www.brendaoliefotografie.nl

newborn shoot

newborn shoot

newborn shoot

newborn shoot

newborn shoot

newborn shoot

newborn shoot

newborn shoot