Zwanger, newborn & Baby workshop: All in 1 workshop

Op zoek naar een workshop die alles heeft?

In deze 2 daagse workshop leer je alles wat je moet weten over het succesvol neerzetten van je Fotografie onderneming gericht op zwanger-, newborn en babyfotografie met natuurlijk licht in de studio. Je ziet mij fotograferen met zowel een newborn, zwanger en baby model.  Uiteraard kunnen jullie alle shoots mee fotograferen. Daarnaast gaan we het het ook uitvoerig hebben over contact met ouders, marketing, branding, bedrijfsvoering & photoshop bewerking.

Deze 2 dagen gaan we het uitvoerig hebben over newborn fotografie. Hoe zet je de beste set op? Hoe kan je zo goed mogelijk wisselen van setting zonder de newborn wakker te maken? Wat zijn handige poses en hoe kan je het beste omgaan met ouders? Ik ga het uitvoerig hebben over natuurlijk licht en hoe je het beste een set kan opbouwen. Alles om jouw shoots zo makkelijk en veilig te volbrengen. Hoe krijg je tevreden klanten en zorg je ervoor dat de newborn klanten bij je terug komen? Hoe ga je om met een ouder baby en hoe kan je het beste deze setting opbouwen. We gaan het hebben over de verschillende poses afhankelijk van leeftijd en ontwikkeling. Hierbij is weer van groot belang dat je ouders goed informeert. Hoe doe je dat? Hoe informeer en bereik je deze doelgroep? Waar komen onze moeders en hoe krijg je ze binnen voor een zwangerschapsshoot? De zwangerschapsshoot wordt voor gedaan,  de verschillende poses tijdens deze shoot en mooie styling komen uitvoerig aan bod. Hiernaast ook nog een cake smash, styling en opzet van de set en uiteindelijk gaan we ook foto’s bewerken zodat je gelijk ziet waar je het beste op kan letten in photoshop, handige tips en truukjes.  Tel hierbij nog een hele berg aan marketingstips, social media en verkoop- product tips en adviezen. Na deze 2 dagen heb jij alle handvatten om je eigen onderneming nog meer te laten groeien.Deze workshop vindt plaats in mijn daglichtstudio in Krimpen aan den IJssel

Inhoud workshop:

Dag 1:
Baby shoot
Newborn fotografie shoot
Bedrijfsvoering, branding, marketing

Dag 2:
Cake Smash fotoshoot
Zwangerschaps shoot
Bewerking photoshop
Producten, verkoop en prijsbepaling.

Extra’s:
Lunch
Inclusief prachtige giftbag met baby pettiskirt voor meisjes en een From Ollie with Love giftset met mutsje, haarbandje en stretch wrap.
Digitale Handout
Besloten FB groep voor deelnemers
Persoonlijke extra 20 % korting bij www.fromolliewithlove.nl voor altijd

Locatie:
Mijn daglicht studio in Krimpen aan de IJssel

Kijk voor het actuele workshop aanbod op

www.ollieschool.nl

zwanger workshop, baby workshop