Blog

Zwanger & newborn shoot Rotterdam

juni 15, 2014

bLOG CATEGORIEs + Search

Vandaag alvast het eerste gedeelte van de zwanger & newborn combinatie shoot gemaakt. Ik had 2 hele leuke meisjesjurkjes meegenomen voor de 2 grote zussen en een prachtige eigen ontwerp gemaakt door mijn moeder als zwangerschapsjurk.  De lieve ouders verwachten hun derde kindje eind juli.
Momenteel zit ik midden in een verhuizing dus we besloten om de zwanger fotoshoot in hun mooie huis plaats te laten vinden. Er was prachtig licht en mooie grote ramen. Mijn eigen moeder heeft meerdere super mooie zwangerschapsjurken zelf gemaakt. Ik heb ze nu in verschillende kleuren en modellen. Wat opvalt aan deze zwangerschapsjurken is dat ik alle jurken met bh bandjes heb ontworpen. Dit is vrij uniek want de meeste zwangerschaps jurken voor fotoshoots zijn allemaal strapless. Daar moest maar eens verandering in komen  :)

Wil jij ook zo’n mooie shoot met unieke jurk?

mail@brendaoliefotografie.nl

zwanger

 

zwangerschapsfotografie

zwangerschaps fotografie

Reply...

achter de camera

Over
mij

Beroepsfotograaf met een grote liefde voor zachte pastel en nude styling. Ik leef en adem newborn fotografie

Welkom op mijn site :)

Ik ben Brenda, Na de enge beslissing om in 2013 compleet voor mijn fotografie droom te gaan ipv mijn vaste baan in de jeugdhulpverlening, kantelde mijn leven compleet naar een nieuw leven.
Ik kreeg een lieve vriend Tam (Hij maakte mijn fotografie website in 2013) en mijn onderneming was mijn alles! 

Mijn

   Info  magazine

Ben jij zwanger? Gefeliciteerd!
Er komt vast heel veel op je af in deze bijzondere periode :) 

Het boeken van een zwanger & newbornshoot kan al vanaf je weet dat je zwanger bent!

Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt dat er nog beschikbaarheid is rond jouw uitgerekende datum.

Wil jij graag wat meer info over het boeken van een newborn shoot bij mij? Vraag hier mijn gratis info magazine aan !

meer informatie

mijn algemene 
voorwaarden

Privacy verklaring

verwerking overeenkomst

CONTACT

© brenda olie 2024

Brenda Olie Fotografie / Ollieschool

|