Zwanger & newborn shoot Rotterdam

Vandaag alvast het eerste gedeelte van de zwanger & newborn combinatie shoot gemaakt. Ik had 2 hele leuke meisjesjurkjes meegenomen voor de 2 grote zussen en een prachtige eigen ontwerp gemaakt door mijn moeder als zwangerschapsjurk.  De lieve ouders verwachten hun derde kindje eind juli.
Momenteel zit ik midden in een verhuizing dus we besloten om de zwanger fotoshoot in hun mooie huis plaats te laten vinden. Er was prachtig licht en mooie grote ramen. Mijn eigen moeder heeft meerdere super mooie zwangerschapsjurken zelf gemaakt. Ik heb ze nu in verschillende kleuren en modellen. Wat opvalt aan deze zwangerschapsjurken is dat ik alle jurken met bh bandjes heb ontworpen. Dit is vrij uniek want de meeste zwangerschaps jurken voor fotoshoots zijn allemaal strapless. Daar moest maar eens verandering in komen  :)

Wil jij ook zo’n mooie shoot met unieke jurk?

mail@brendaoliefotografie.nl

zwanger

 

zwangerschapsfotografie

zwangerschaps fotografie