Persoonlijk

1e verjaardags kaarten van Hipdesign van je Cake Smash shoot

juli 9, 2016

cake smash kaart

bLOG CATEGORIEs + Search

Ik fotogafeer heel veel Cake smash shoot/ Smash Cake shoots of hoe je ze ook liever wilt noemen :) Het concept is vrij simpel: Taart en baby ontmoeten elkaar voor het eerst in hun leven. Zoals je kan begrijpen kan dit hele leuke beelden opleveren en hilarische taferelen voor ouders. Het ene kindje gaat VOL in de taart terwijl het andere kindje huilend weg wil draaien en helemaal niks moet hebben van dat gekleurde ding (want ja, ze herkennen de taart natuurlijk nog niet). De laatste tijd krijg ik steeds vaker verzoekjes van ouders of hun oudste broer/zus ook op het allerlaatst even mogen mee smashen. Dat mag! Dubbel feest :D

De meeste ouders kiezen na de Cake smash shoot voor mijn album pakket om dit jaren later nog prachtig te kunnen herinneren. Want een eerste verjaardag is toch heel speciaal! Voor de eerste verjaardag is het ook mogelijk om mijn digitale bestanden te gebruiken voor de uitnodigingskaarten. Hipdesign heeft een aantal leuke kaarten ontwikkeld waarin mijn foto’s prachtig passen! Zo blijf je een beetje in dezelfde style als de foto’s en dat is natuurlijk extra leuk. :)

Deze kaartjes kan je HIER ontwerpen en laten drukken.

cake smash kaart

 

 

Reply...

achter de camera

Over
mij

Beroepsfotograaf met een grote liefde voor zachte pastel en nude styling. Ik leef en adem newborn fotografie

Welkom op mijn site :)

Ik ben Brenda, Na de enge beslissing om in 2013 compleet voor mijn fotografie droom te gaan ipv mijn vaste baan in de jeugdhulpverlening, kantelde mijn leven compleet naar een nieuw leven.
Ik kreeg een lieve vriend Tam (Hij maakte mijn fotografie website in 2013) en mijn onderneming was mijn alles! 

Mijn

   Info  magazine

Ben jij zwanger? Gefeliciteerd!
Er komt vast heel veel op je af in deze bijzondere periode :) 

Het boeken van een zwanger & newbornshoot kan al vanaf je weet dat je zwanger bent!

Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt dat er nog beschikbaarheid is rond jouw uitgerekende datum.

Wil jij graag wat meer info over het boeken van een newborn shoot bij mij? Vraag hier mijn gratis info magazine aan !

meer informatie

mijn algemene 
voorwaarden

Privacy verklaring

verwerking overeenkomst

© brenda olie 2023

Brenda Olie Fotografie / Ollieschool

|