Corona virus crisis

De bittere realiteit is inmiddels hier nu ook in Nederland doorgedrongen en helaas is het nu zo dat dit ons allemaal diep treft.

Wij moeten onze samenleving beschermen en hiervoor pak ik mijn verantwoordelijkheid door zoveel mogelijk binnen te zitten met mijn gezin.

Hiernaast treft dit ons ook zakelijk en ben ik genoodzaakt om, met veel pijn in hart, Ollieschool en de Brenda Olie Fotografie studio voor onbepaalde tijd fysiek te sluiten. In ieder geval tot en met 1 juni 2020, maar mogelijk ook langer indien nodig.

Er is naar mijn mening nog te weinig bekend in hoever je al besmettelijk bent als nog geen klachten hebt, in hoeverre je nog daarna besmettelijk bent en of je ook besmettelijk bent als je geen klachten hebt. Hierdoor kan je het virus dus mogelijk ongemerkt doorgeven. De maatregel van het RIVM is momenteel om minimaal 1,5 meter afstand te houden. Dit is onmogelijk tijdens een newbornshoot. Je blijft juist dichtbij de newborn om zijn veiligheid te kunnen garanderen.

Met dit nieuwe virus neem ik geen enkel risico. Alle klanten zijn inmiddels benaderd om de shoot te verzetten en/of cancelen. Ik neem ook geen nieuwe boekingen meer aan, totdat er meer bekend is over de besmettelijkheid en veiligheid voor mijn klanten en mijn eigen gezin.

Alvast bedankt voor jullie begrip en doe voorzichtig…

Liefs Brenda

studio-brendaolie-3