Onze Dochter is geboren

Onze prachtige dochter Nila

Op 23 december 2019 is onze dochter Nila geboren. We zijn superblij en dankbaar dat alles goed is gegaan. Zoals de meeste weten heb ik verlof tot eind maart 2020. Tijdens mijn verlof werkt mijn collega Cecile gewoon door in mijn studio. Mijn agenda is weer boekbaar vanaf april 2020 en loopt eigenlijk al behoorlijk vol. Stel dat je echt specifiek door mij geshoot wilt worden boek dan aub echt op tijd je plekje voor 2020 gezien de enorme drukte. Ik geef in 2020 veel workshops en er starten in april weer 2 volle groepen opleiding tot newborn, baby en zwangerschapsfotograaf bij mijn eigen newbornfotografie school “Ollieschool”. Hierdoor ga ik ook volgend jaar weer vaak modellen nodig hebben voor de workshops en opleiding. Volg mij op social media: instagram @brendaoliephotography en Facebook Brenda Olie Fotografie om de oproepen voor diverse modellen niet te missen :)

Liefs Brenda