Persoonlijk

Onze Dochter is geboren

maart 7, 2020

bLOG CATEGORIEs + Search

Onze prachtige dochter Nila

Op 23 december 2019 is onze dochter Nila geboren. We zijn superblij en dankbaar dat alles goed is gegaan. Zoals de meeste weten heb ik verlof tot eind maart 2020. Tijdens mijn verlof werkt mijn collega Cecile gewoon door in mijn studio. Mijn agenda is weer boekbaar vanaf april 2020 en loopt eigenlijk al behoorlijk vol. Stel dat je echt specifiek door mij geshoot wilt worden boek dan aub echt op tijd je plekje voor 2020 gezien de enorme drukte. Ik geef in 2020 veel workshops en er starten in april weer 2 volle groepen opleiding tot newborn, baby en zwangerschapsfotograaf bij mijn eigen newbornfotografie school “Ollieschool”. Hierdoor ga ik ook volgend jaar weer vaak modellen nodig hebben voor de workshops en opleiding. Volg mij op social media: instagram @brendaoliephotography en Facebook Brenda Olie Fotografie om de oproepen voor diverse modellen niet te missen :)

Liefs Brenda

Reply...

achter de camera

Over
mij

Beroepsfotograaf met een grote liefde voor zachte pastel en nude styling. Ik leef en adem newborn fotografie

Welkom op mijn site :)

Ik ben Brenda, Na de enge beslissing om in 2013 compleet voor mijn fotografie droom te gaan ipv mijn vaste baan in de jeugdhulpverlening, kantelde mijn leven compleet naar een nieuw leven.
Ik kreeg een lieve vriend Tam (Hij maakte mijn fotografie website in 2013) en mijn onderneming was mijn alles! 

Mijn

   Info  magazine

Ben jij zwanger? Gefeliciteerd!
Er komt vast heel veel op je af in deze bijzondere periode :) 

Het boeken van een zwanger & newbornshoot kan al vanaf je weet dat je zwanger bent!

Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt dat er nog beschikbaarheid is rond jouw uitgerekende datum.

Wil jij graag wat meer info over het boeken van een newborn shoot bij mij? Vraag hier mijn gratis info magazine aan !

meer informatie

mijn algemene 
voorwaarden

Privacy verklaring

verwerking overeenkomst

© brenda olie 2023

Brenda Olie Fotografie / Ollieschool

|