Blog

Newbornshoot In de studio

september 16, 2014

brenda olie

bLOG CATEGORIEs + Search

De kleine dame kwam met haar zus en ouders langs in de studio in Capelle aan den IJssel. Ik spreek altijd met ouders af dat ze hun 2e voeding geven in mijn studio en dan daarna wachten we totdat de kleine weer in slaap is gevallen. In de tussentijd heb ik gelijk wat leuke foto’s van de zus gemaakt :) Ik kon het niet laten want ze was echt te schattig.

De kleinste dame had behoorlijk last van krampjes en ja als newborn fotograaf weet je gewoon dat daar niet zo veel aan te doen valt. Het is afwachten en hopen dat de aanvallen van krampjes snel afnemen. Het huilen door de krampjes kost veel energie en uiteindelijk vallen ze daarna in slaap. Newborn fotografie bestaat uit bergen geduld hebben. Zo ook vandaag, maar  de aanhouder wint. Uiteindelijk stopte de krampjes en ze sliep als doornroosje.

kinder fotografie

 

brenda olie

 

brenda olie

 

newborn fotografie brenda olie

 

newborn fotografie brenda  olie

953

 

Reply...

achter de camera

Over
mij

Beroepsfotograaf met een grote liefde voor zachte pastel en nude styling. Ik leef en adem newborn fotografie

Welkom op mijn site :)

Ik ben Brenda, Na de enge beslissing om in 2013 compleet voor mijn fotografie droom te gaan ipv mijn vaste baan in de jeugdhulpverlening, kantelde mijn leven compleet naar een nieuw leven.
Ik kreeg een lieve vriend Tam (Hij maakte mijn fotografie website in 2013) en mijn onderneming was mijn alles! 

Mijn

   Info  magazine

Ben jij zwanger? Gefeliciteerd!
Er komt vast heel veel op je af in deze bijzondere periode :) 

Het boeken van een zwanger & newbornshoot kan al vanaf je weet dat je zwanger bent!

Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt dat er nog beschikbaarheid is rond jouw uitgerekende datum.

Wil jij graag wat meer info over het boeken van een newborn shoot bij mij? Vraag hier mijn gratis info magazine aan !

meer informatie

mijn algemene 
voorwaarden

Privacy verklaring

verwerking overeenkomst

© brenda olie 2023

Brenda Olie Fotografie / Ollieschool

|