Opleiding tot newborn/ baby en zwangerschapsfotograaf

Laatste plek! Startdatum 10 mei 2019

Sta jij op het punt om je passie te gaan leven? Wil jij graag je leven omgooien en een eigen onderneming starten tot newborn en baby /zwangerschaps fotograaf? Dan is dit jouw kans.

Tijdens deze intensieve opleiding tot fotograaf leer ik je alles wat je nodig hebt om je eigen fotografieonderneming vanaf de grond helemaal op te bouwen. Ik had alleen een lege agenda, mijn fotografie droom en mijn camera en ik heb vanaf de bodem mijn bedrijf binnen 1 jaar opgebouwd.  Hoe ik dit voor elkaar gekregen heb, deel ik in dit traject met jou.

Ik geef jou alle belangrijke informatie die nodig is. Ik leer je fotograferen en poseren. Ik leer je je natuurlijk licht begrijpen, alles over scherptediepte, je camera beheersen, shoots stylen en alle andere sociale en persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn in deze harde en volle fotografie wereld. Tijdens deze intensieve opleiding deel ik met jou zeer waardevolle kennis die je leven zullen veranderen.

Ik ga je alles leren over newborn, baby, zwangerschapsfotografie met natuurlijk licht.

Inhoud ” Opleiding tot Newborn/baby & zwangerschapsfotograaf”:

Welke spullen je moet kopen ? (TIP: Wacht aub met spullen kopen totdat we elkaar hebben gesproken zodat je geen dure onodige miskopen gaat doen)
Fotografie kennis
Sluitertijd, diafragma en ISO: Technische kant van je camera
Natuurlijk licht
Poseren
Photoshop
Zwangerschapsfotografie met modellen
Alles over Newborn fotografie met modellen
Baby fotografie met modellen
Portfolio review
Bedrijfsvoering, KVK, wat is nodig?
Ondernemersplan/ tips pandje zoeken
Tips voor het laten maken van je website/logo/branding
Prijsbepaling/ marketing/social media
Assessment
Speciaal nazorg traject
Luxe opleidingsboek

LET OP: Boek op tijd je plekje, er zijn maar enkele exclusieve opleidingsplekken per jaar. Lesdagen zijn op vrijdag.

Startdatum
1) 10 mei 2019 ( je kan je nu inschrijven! Laatste plek)
2) 7 juni 2019
3) 5 juli 2019
4) 6 september 2019
5) 18 oktober 2019
6) 29 november 2019
7) 17 januari 2020
8) 28 feb  2020
9) 3 april 2020
10) 8 mei 2020
11) Lesdag mee 1-1
12) 5 juni 2020 Assessment

Let op:

Deze intensieve opleiding start maar 1 keer per jaar.
Volgende opleiding start pas weer voorjaar 2020.
 

–NU nog maar 1 plekje, bijna VOL—

Schrijf je hier direct in !

Meer info te vinden op de website van mijn newborn fotografie school:
www.ollieschool.nl

http://www.ollieschool.nl

newborn fotografie opleiding tot newborn baby zwangerschapsfotograaf